Supermanager BV is niet meer.....


Bobbie zijn bedrijf heette Supermanager BV, maar hij was het ook, hij mocht die naam met recht dragen.
Om zijn werk te koesteren, vast te houden wat zijn ideeen waren en waar hij inspiratie in vond, hebben we onder deze kopjes de oude website van Supermanager laten staan.
Om nog even nostalgisch doorheen te lopen, te lezen en 'horen' hoe enthousiast hij zijn bedrijf en kunnen aanprijsde en niet te vergeten, waarmaakte, zijn naam eer aan deed.
Op de volgende pagina's dus alles over Supermanager. Ik hoop dat het mensen inspireert en op ideeen brengt, en dat zijn energie overslaat op ons allen.


Theorie:

Vaak wordt gebruik gemaakt van: Hersey en Blanchard (situationeel leidinggeven), Covey (time management), Model van Quinn, Rollen volgens Belbin, Graves, MBTI, Strategie formulering obv SWOT, Minzberg (organisatie modellen), Porter (vijf krachtenmodel), Balanced Score Card, SMART, Maslow, PDCA, Vormen/Stormen/Normen/Performen, CMM, DSDM, Star-techniek (en andere interview en gesprekstechnieken), cirkel van invloed, projectmatig werken  en verschillende andere stukken uit de vakgebieden Human Resource Management, Verandermanagement en Performance Management.
Management Consultancy, Coaching en TrainingenHerdenkingssite Bobbie van Maaren
Superpappa, superman, superzoon, superbroer, supervriend, superslim, supersportief, superlief, supermanager, supergemis.....
Een naam om te onthouden


Op deze internetsite vindt u informatie over producten, diensten, trainingen en consultancy werkzaamheden die vanuit Supermanager BV worden aangeboden.

Supermanager BV heeft een duidelijke focus op het aandachtsgebied HR(M) en ICT. Door brede ervaring op beide gebieden is Supermanager BV in staat een leuke en doeltreffende combinatie voor verbeteringen of continuiteit in vele organisaties neer te zetten. Soms wordt de administratieve organisatie van HR onder de loep genomen en worden er IT voorstellen gedaan terwijl een andere keer in een IT organisatie de HR processen en HR gedachtengoed wordt gebruikt om de afdeling verder te bengen. De aanpak laat zich kenmerken door een klantgerichte en pragmatische benadering plus een flinke dosis plezier in het werk.

De naam supermanager is oorspronkelijk gekozen om de ambitie weer te geven van degenen die deelnemen aan trainingen van Supermanager BV, niet van de trainer zelf! Inmiddels kunnen we constateren dat de naam regelmatig een glimlach oplevert en is het niet meer nodig de arrogantie die de naam met zich meebrengt te moeten verdedigen. Wij profiteren steeds vaker van de naam omdat deze makkelijk kan worden onthouden en er op die manier goed reclame kan worden gemaakt voor onze dienstverlening!

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen,

Bobbie van Maaren